Wordpress 5.4

Wat is nieuw in WordPress versie 5.4

Wat zijn de vernieuwingen in WordPress 5.4??

Twee nieuwe blokken. En betere blokken in het algemeen.

  • Twee gloednieuwe blokken: Sociale iconen en knoppen maken het toevoegen van interactieve functies snel en gemakkelijk.
  • Meer opties met kleuren: gradients in de knoppen en cover blok, toolbar toegang to kleur opties in de tekstblokken, en voor het eerst nu, kleur opties in de Groep en Kolom blokken.
  • Je hoeft een stuk minder te gokken! Versie 5.4 stroomlijnt het hele proces voor het plaatsen en vervangen van multimedia in elk blok. Nu werkt het op dezelfde manier in bijna elk blok!
  • Als je ooit hebt gedacht dat je afbeelding in het Media+Tekst blok zou moeten linken naar wat anders zou, misschien zou de foto van een brochure bijvoorbeeld de brochure zelf moeten downloaden als een document? Vanaf nu kan dat.

Strakkere UI, duidelijkere navigatie en eenvoudiger met tab navigeren door inhoud!

  • Duidelijkere blok navigatie met blok-kruimelpad. En een eenvoudigere selectie eens je daar bent.
  • Voor wanneer je moet navigeren met het toetsenbord, beter met tabben werken en focus. Plus, je kunt met tab naar de sidebar navigeren van bijna elk blok.
  • Snelheid! 14% sneller laden van de editor en 51% sneller om te kunnen typen!
  • Tips zijn verdwenen. Maar in plaats daarvan hebben we een Welkom Gids scherm die je tevoorschijn kunt toveren. Zo vaak je maar wilt.
  • Zie direct of je in de wijzig- of navigatiemodus van een blok zit. Of, wanneer je beperkt zicht hebt zal je screenreader je vertellen in welke modus je zit.

Vergelijkbare berichten

Nieuwe versie: WordPress 5.5 is uit!

Wat zijn de belangrijkste verbeteringen? 1. Verbeteringen in Gutenberg, de blokkeneditor Verbeterde gebruikerservaringSinds de introductie van de nieuwe blokkeneditor werkt

Corona vergroot het belang van websites

Voor elke ondernemer is online marketing, zoals het hebben van een webshop en online communicatie, onmisbaar geworden door de coronacrisis.

Spelletje spelen?

Dit spel heet Block-a-Saurus. Het is een blok geleverd door de plugin Block-a-Saurus.Je speelt het met de pijltjes toetsen. Spring
180102 FNV ZZP AVG workshop_800

Maak je eigen WordPress website in 3 middagen

Aan de slag met jouw website! Jouw potentiële klanten oriënteren zich meestal eerst op het internet. En daar wil je